Diensten

Navigeer naar je gewenste dienst via de onderstaande knoppen

Eigen foto

 

Wil je liever iets écht persoonlijks in je huis hangen of aan iemand schenken? Bij galerie urban photos is dat mogelijk! Stuur ons je eigen foto en wij gaan er mee aan de slag. Heb je de foto niet digitaal? Geen probleem. We kunnen je foto inscannen, retoucheren en uitvergroten. Je kan zelfs een foto aan ons geven die beschadigd is! Gaaf, hè? Bekijk hieronder een voorbeeld van zo'n beschadigde foto.

1/2
boston-public-library-Lg3SXEJUrIM-unspla

Interieur advies

 

We begrijpen dat een mooi kunstwerk, een prachtig schilderij of een afdruk van galerie urban photos een doordachte aankoop is. Vaak wil je zo'n aankoop eerst 'in het echt' zien, en helaas is dit online niet altijd mogelijk. Echter bieden we bij galerie urban photos een oplossing! Kom met ons in contact, stuur ons de naam van je gewenste afdruk uit onze collectie, én een foto van de muur waar je de afdruk wilt hangen en wij photoshoppen 'm er voor je in! Zo hoef je niet te twijfelen of het een match is en kan je met een gerust hart de aankoop verrichten. Bekijk hieronder een aantal urban photos in de huizen van onze klanten. Wil je er meer zien? Bekijk dan onze Urban lookbook!

Urban1
Urban1

Urban11
Urban11

Urban7
Urban7

Urban1
Urban1

1/3
charles-deluvio-Lks7vei-eAg-unsplash.jpg

Zoekopdracht

 

Wil je liever een foto van de Dom dan de Erasmusbrug? Heb je geen afbeeldingen van je favoriete fotograaf gevonden? Zou je graag een foto willen uit een specifiek jaar? Wij kunnen ons best doen dit voor je te vinden. Inmiddels zijn wij erg bedreven in het doorzoeken van archieven en hebben wij volle vertrouwen jouw wens te doen vervullen! Stuur ons een aanvraag met zoveel mogelijk informatie en wij gaan voor je aan de slag.

IMG-0121.jpg
 

Vraag een eigen foto, interieur advies of een zoekopdracht aan door het formulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om je van dienst te zijn. 

Vraag dienst aan

arrow&v

Dankjewel voor het invullen! We komen zo snel mogelijk bij je terug.