DIENSTEN

We vinden het belangrijk dat jij vindt waar je naar op zoek bent, daarom bieden wij drie gratis diensten aan om je een handje te helpen!

  • Stuur ons je eigen foto

  • Vraag gratis advies aan

  • Zet ons aan het werk met een zoekopdracht

Volg de onderstaande knoppen voor meer informatie.

IMG-0167.JPG
 

EIGEN FOTO

Wil je graag je eigen foto aan de muur? Bestel dan hiernaast het gewenste formaat. Heb je nog vragen? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op.

 

Na afloop van je bestelling vragen we je ons de foto toe te sturen. Dit kan op twee manieren:

 

Per e-mail: In het geval dat je de foto digitaal hebt, kan je 'm versturen naar info@urbanphotos.nl.

 

Per post: In het geval dat je de foto analoog hebt, kan je de foto versturen naar het volgende adres: Mathenesserlaan 252, 3021HR, Rotterdam.

 

GRATIS ADVIES

We begrijpen dat een mooi kunstwerk, een prachtig schilderij of een afdruk van galerie urban photos een doordachte aankoop is.

 

Vaak wil je zo'n aankoop eerst 'in het echt' zien, en helaas is dit online niet altijd mogelijk. Echter bieden we bij galerie urban photos een oplossing! Wij kunnen de gewenste foto fotoshoppen op een muur in jouw huis, waardoor jij voordat je de aankoop hebt gemaakt al een idee kan krijgen van hoe het eruit komt te zien.

 

Kom met ons in contact, en wij helpen je op weg!

5.png
 
IMG-0121.jpg

ZOEKOPDRACHT

Wil je liever een foto van de Dom dan de Erasmusbrug?

 

Heb je geen afbeeldingen van je favoriete fotograaf gevonden?

 

Zou je graag een foto willen uit een specifiek jaar?

 

Wij kunnen ons best doen dit voor je te vinden. Inmiddels zijn wij erg bedreven in het doorzoeken van archieven en hebben wij volle vertrouwen jouw wens te doen vervullen! Stuur ons een aanvraag met zoveel mogelijk informatie en wij gaan voor je aan de slag.

Vraag een eigen foto, gratis advies of een zoekopdracht aan door het formulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om je van dienst te zijn. 

 

VRAAG DIENST AAN

arrow&v

Dankjewel voor het invullen! We komen zo snel mogelijk bij je terug.